Panorama Khas’ın 11. Sayısı Çıktı

PANORAMA Khas 11.sayısında da zengin içeriğiyle okuyucularıyla buluşuyor. Önceki sayısında öyküsü anlatılan Pi sayısından sonra bu sayıda da yine Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feza Kerestecioğlu irrasyonel ve aşkın karakter ‘e’ sayısını kaleme aldı. 11. İran Cumhurbaşkanlığı seçiminde tüm adayları geride bırakıp oyların yüzde 50.70’ini alarak seçilen Hasan Ruhani’yi, seçim sürecini ve olası sonuçlarını İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet K. Han yazdı. Derginin bu sayısının hazırlık dönemi çok farklı ve önemli gelişmeler tanıklık etti. Yazarlarımızın farklı boyutlarıyla ele aldığı Taksim Gezi Parkı yazılarının yanı sıra alternatif medyanın gücünün görülmek/gösterilmek istenmeyeni göstermesinde olduğunu anlatan yazıyı, 41. yaşına basan İstanbul Müzik Festivali’nin zaman ve değişimini anlatan yazı gibi birbirinden ilginç konuları ele alan diğer yazıları beğenerek okuyacağınızı umuyoruz.

Panorama Khas 11. sayı