Khas’tan Yeni Erasmus Bağlantıları

Kadir Has Üniversitesi, 2004 yılının başından beri Avrupa’daki Üniversiteleri ile gerçekleştirmiş olduğu Erasmus değişim anlaşmalarının yenilerini Haziran ayında İngiltere’deki Coventry ve Yunanistan’ın Girit adasındaki Girit  Üniversiteleri ile imzaladı. Coventry  Üniversitesi ile yapılan bu yeni işbirliği çerçevesinde, mevcut fakültelerimizin hepsinden öğrenci değişimi hedeflenirken, Girit Üniversitesi ile işbirliğimiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında sağlandı.

Hukuk ve İletişim Fakültelerimizin Erasmus programı kapsamında anlaşmalı olduğu, Portekiz’deki Coimbra ve Almanya’daki Bremen Üniversitesi ile mevcut erasmus işbirliklerimiz ise; her iki okulda da İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanlarına genişletildi.