Khas’lılara 3,5 Yıl Cibali’de 1,5 Yıl Orlando’da Eğitim Fırsatı

Florida Orlando’da Rollins College Crummer Graduate School of Business Üniversitesi ile 23 Mayıs’ta yapılan Accelerated Management Program (Hızlandırılmış Yönetim Programı) anlaşması çerçevesinde Kadir Has Üniversitesi lisans öğrencileri beş yıllık eğitim-öğretim yılı içinde lisans ve yüksek lisans derecelerini tamamlayabilecekler.

Öğrenciler eğitimlerinin ilk 3,5 yılını Kadir Has Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, eğitimlerinin kalan 1,5 yılını ise Rollins College’daki Early Advantage MBA Program’da bitirebilecekler. Üçüncü yıllarında olan öğrenciler 1 Eylül’de başvurularını yapabilecek ve sonuçlar üçüncü yıl güz döneminde açıklanacak. Öğrenciler, danışmanlarına yazılı olarak başvurarak programdan istedikleri zaman çıkabilecekler.

Aranan Kriterler

• 3,5 yıllık eğitimin sonunda genel not ortalamasının 3 ve 3’ün üzerinde olması.

• 3,5 yıllık eğitim esnasında sanal atölye çalışmalarına katılmış olmak.

• 3,5 yılın sonunda zorunlu stajını tamamlamış olmak.

• 3,5 yılın sonunda genel ve zorunlu derslerin tümünü bitirmiş olmak.

• 3. yılın sonunda (güz dönemi sonunda) en az 108 saatlik krediyi tamamlamış olmak.

• 3. yılın sonunda (bahar döneminde) mezuniyet dilekçesi ve mezuniyet uygunluk denetimini tamamlamış olmak.

• GMAT’ten (Graduate Management Admissions Test) üçüncü yılın güz döneminde 1 Ağustos’a kadar en az 500 skoru elde etmek.