Khas Sanat ve Tasarım Fakültesi 6. Uluslarası Öğrenci Trienali’ne Katılıyor

Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği6. Uluslarası Öğrenci Trienali Sergisi’ne “Labirent-Kolektif  Çalışma“ ve “Siyah Bir İz” isimli iki çalışma ile katılıyor.“Labirent-Kolektif  Çalışma“ isimli proje Doç. İnci Eviner ve Öğr. Gör. Ekrem Çetin Bigat yönetiminde Selman Hoşgör, Elif Yaman, Deniz Yiğitbaş, Melek Zeynep, Duygu Karakeçili, Ali Kuru ve Rabia Vural isimli öğrenciler tarafından gerçekleştiriliyor. Sergi 3-21 Haziran 2013 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem-Kadıköy kampüsünde izlenebilir.

“Siyah Bir İz” isimli proje ise Yrd. Doç. Dr. Ayşe Orlandi, Öğr. Gör. Burcu Yağız, Öğr. Gör. Serkan Bayraktaroğlu ve Arş. Gör. Çınar Narter tarafından Özden Köse, Gözde Begüm Özlü, Buse Kılınç, Büşra Can, Süleymen Aslan, Umut Azat ve Duygu Koç isimli öğrenciler tarafından gerçekleştiriliyor. Sergi 3-21 Haziran 2013 tarihleri arasında Sultanahmet’te bulunan Marmara Üniversitesi Cumhuriyet Müzesi’nde izlenebilir.