Panorama Khas’ın 10. Sayısı Çıktı

Kadir Has Üniversitesi’nin üç ayda bir yayınlanan bilim-sanat-kültür dergisi PANORAMA Khas’ın 10. sayısı çıktı. Derginin kapak konusunu üniversitenin öğretim üyelerinden Prof. Dr. Füsun Alioğlu ve Doç. Dr. Murat Çetin iki ayrı yazıda anlattı. Bu sayıda 9. Kadir Has Ödülleri’nin sahipleri Prof. Dr. K. Daron Acemoğlu ‘Üstün Başarı Ödülü’ne layık görülen çalışmasını, Doç. Dr. Ali Koşar da Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü’ne layık görülen çalışmasını kaleme aldılar. Üniversite’nin uluslararası akademik projeler geliştirdiği İngiltere’nin Coventry Üniversitesi Barış ve Uzlaştırma Çalışmaları Merkezi Direktörü Prof. Dr. Alparslan Özerdem, Türkiye’deki barış sürecinin oluşmasındaki iç ve dış nedenlerini yazdı.

Panorama Khas