Coventry University–Kadir Has Üniversitesi ÇatışmaÇözümü ve Barış İnşaası Becerileri Sertifika Programı

Kadir Has Üniversitesi ve Coventry Üniversitesi Barış ve Uzlaşma Çalışmaları Merkezi  ortaklaşa hazırlanan deneysel beceri geliştirme ve çatışma çözümü bulma atölyesini sunuyor. Değişim ve gelişimin kaçınılmaz bir sonucu olan çatışmalar, günlük hayatımızda hep yer alsa da yanlış ele alındığında bizimle birlikte çevremizdeki kişilere önemli zararlar verebilir. Bu atölye çalışmasında, küreselden kişisele kadar gelen her düzeyde çatışma dinamiklerini farklı bakış açıları ile inceliyoruz. Bunun yanı sıra uyuşmazlık analizi gibi bir giriş ile iletişim, müzakere, kişisel ve durumsal farkındalık da dahil olmak üzere, çatışmaları çözmek için gerekli beceriler aralığında katılımcıların yetkinliklerini güçlendirmek istiyoruz. Bunu, diplomatlar ve aktivistler kadar dünyadaki  çatışmaları işleyen kişileri çalışarak, ev, iş ve toplumda da kullanılabilen çatışma çözme tekniği kullanarak ve örnek-olay incelemesi yaparak sağlıyoruz. Program geniş bir kitleye hitap etmekte, lisans, yüksek lisans öğrencilerini ve akademik olmayan profesyonelleri kapsamaktadır.

Süresi: 1 Hafta

Varış tarihi: Temmuz 14,2013

Ayrılış tarihi: Temmuz 21,2013

Kredi: Kredisiz ders. Coventry Üniversitesi ve Kadir Has tarafından ortaklaşa katılım belgesi verilmektedir.

Ücreti: 1.000 USD (kurs ücretleri, konaklama, yemek, şehir turları ve kampüs faaliyetleri dahil)

İndirimli Ücreti: 700 USD (kurs ücretleri, yemek, şehir turları ve kampüs faaliyetlerini içeren, konaklama hariç)

Detaylı bilgi için:

www.facebook.com/peacebuildingprogramme

BAŞVURULAR

Sorular için: laura.payne @ coventry.ac.uk için

Başvuru için: international@khas.edu.tr için

Başvuru formu için tıklayın