Haliç’te Üniversiteler ve Spor Kulüpleri Kıyasıya Kürek Çekecek

Kadir Has Üniversitesi tarafından her yıl Haliç Parkuru’nda düzenlenen kürek yarışları bu yıl 28 Nisan 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek. 200’den fazla sporcunun katılacağı yarışmalar, Kadir Has Üniversitesi önünden ve Kadir Has Üniversitesi önünden kalkacak seyir teknesi ile ücretsiz seyredilebilecek.

Türkiye Kürek Federasyonu himayesinde ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bilgisi dahilinde düzenlenen kürek yarışları dolayısıyla 28 Nisan tarihinde kıyı şeridindeki tekneler kaldırılıp, Haliç deniz trafiği durdurulacak.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü önündeki Haliç parkurunda düzenlenecek 11. Kadir Has Üniversitesi Kürek Yarışları’nda ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları verilecek.

Haliç ile Tarihi Yarımada’nın zengin görselliğinde 6 kulvarlı 1000 metrelik parkurda düzenlenecek Kadir Has Üniversitesi Kürek Yarışları yarışmacılar kadar izleyicilere de keyifli saatler yaşatacak.

09.00                        Teknik Toplantı (takımlar için)

09.30 - 13.00            Yarışlar

13.30                        Ödül Töreni