Cibali Postası’nın 6. Sayısı Çıktı

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri tarafından çıkartılan semt gazetesi Cibali Postası’nın 6. sayısı çıktı. Gazete 2012’de 33 ülkede 125 üniversiteyle Erasmus, Uluslararası Değişim ve Çift Diploma Anlaşmaları çerçevesinde 100’e yakın öğrencisini yurtdışında eğitime gönderdiği haberini manşete taşıdı. Bu haberde, ABD’den Avrupa’ya dünyanın birçok yerine yurtdışına eğitime giden öğrenciler eğitimlerini gazete okurlarıyla paylaştı. Cibali Spor Kulübü’nde top koşturan Korsan Kemal’in futbol anılarını, zamanla kekemeliği düzelen şimdi ise utana sıkıla konuşarak 50 yılın acısını çıkardığını söyleyen espirili karikatürist Fethi Develioğlu’nun mahalle anıları ve karikatür serüvenini ile yazar Mustafa Yoker’in anılarından oluşan ‘Kalimera Fener, Şalom Balat’ adlı kitabının öyküsünü ise okumanızı tavsiye ederiz.

Cibali Postası'nı Okumak İçin Tıklayın