Vodafone Red Akademi'de İkinci Dönem Başladı

Kadir Has Üniversitesi ve Vodafone işbirliğiyle hayata geçirilen “Data Everywhere!” Sertifikasyon Programı’nın ikinci dönem açılışı Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Program kapsamında, Kadir Has Üniversitesi 3. ve 4. sınıf Bilgisayar Mühendisliği ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden seçilen 50 öğrenci, 8 haftalık bir sertifika programı dahilinde Network ve IP konularında eğitim alacak. Sertifika Programı; teknoloji fonksiyonundan 19 eğitmen tarafından hazırlanan içerikle, haftada yarım gün olarak devam edecek.

Vodafone lokasyonlarında saha gezileri ve 6 haftalık ders programından oluşacak eğitimleri başarıyla tamamlayan öğrenciler, sertifika almaya hak kazanırken; içlerinden en başarılı 5 öğrenci ise ‘Discover Genç Yetenek Programı’nın ön süreçlerine katılım hakkı elde edecek. Vodafone Türkiye’de stajda yapacak öğrenciler, proje çalışmalarıyla Vodafone iş süreçlerine çözüm önerileriyle katkıda bulunacak ve kariyerlerine bir adım önde başlama şansına sahip olacak.