KHAS-SİAD İşbirliği Komisyonu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Üniversite-Sanayi işbirliğine büyük önem veren Kadir Has Üniversitesi ile Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) arasında kurulan işbirliği komisyonunun ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Khas Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ile SİAD Başkanı Kadir Baran’ın da katıldığı toplantıda çeşitli işbirliği konuları ele alındı. Kadir Has Üniversitesi’nden Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger, Prof. Dr. Ömer Gebizlioğlu ve Khas Yaşam Merkezi Müdürü Serdar Dinler ile SİAD’dan Hakan Kocabaş, Mürsel Serter ve Adnan Deniz’den oluşan komisyonda staj imkanları, ortak araştırma projeleri ve Silivri bölgesi gelişimine yönelik eğitim çalışmaları gibi konularda işbirliği imkanları ayrıntılı olarak görüşüldü ve her bir alanda eylem planları oluşturuldu. Komisyon, ikinci toplantısını üzerinde hemfikir olunan konularda karşılıklı hazırlıkların tamamlanmasından sonra gerçekleştirecek.