Kadir Has Üniversitesi ve Medya Derneği ‘Yeni Medya’yı Konuştu

Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Kulübü ve Medya Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Yeni Medya: Değişen Ne?” başlıklı panelde değişen teknolojiler ve sosyal ağlarla birlikte ortaya çıkan yeni medya kavramı tartışıldı; yeni medya kavramını eskisinden ayıran farklar anlatıldı.

Moderatörlüğünü Medya Derneği Genel Sekreteri Deniz Ergürel’in yaptığı panele Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Polat, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Çulcuoğlu ve TRT “Sosyal Medya” programı yapımcısı Yalçın Arı konuşmacı olarak katıldı.

Panel, 21 Şubat Perşembe günü 12.30 - 14.00 saatleri arasında, Kadir Has Üniversitesi Merkez Kampüsü, Cibali Salonu’nda yapıldı.

Etkinliğe sosyal medya üzerinden katılanlar ise #BenceYeniMedya etiketiyle görüş bildirdiler.