Khas Hukuk Fakültesi ile University of Zagreb Arasında İkili İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Hırvatistan’ın seçkin yükseköğretim kurumlarından olan University of Zagreb, Hukuk Fakültesi ile Khas Hukuk Fakültesi arasında, 2 Ocak 2013 tarihinde İkili İşbirliği Anlaşması imzalandı.

University of Zagreb Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zoran Parac ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın tarafından imzalanan bu anlaşma kapsamında iki kurum arasında hukuk fakültesi öğretim üyeleri ve hukuk öğrencilerinin değişiminin yanı sıra ortak lisans ve yüksek lisans programları için çift diploma programlarının geliştirilmesi hedefleniyor. Diğer ortak çalışma alanları, sempozyumlar, konferanslar, toplantılar ve ortak bilimsel çalışmaları olarak belirlendi.