Kadir Has Üniversitesi TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Kadir Has Üniversitesi’nin “uluslararası düzeyde rekabet edebilir akademik bir kurum olma” hedefi doğrultusunda araştırma faaliyetlerinin geliştirilmesi amacına yönelik olarak, TÜBİTAK uzmanları, ulusal ve uluslararası araştırma destek programları hakkında bilgi vermek üzere akademisyenlerle biraraya geldi. Üniversitenin Cibali Merkez Kampüsü’ndeki Galata Salonu’nda 4 Şubat 2013 Pazartesi günü 14.00-16.00 arasında gerçekleşen etkinlikte, STRAR Koordinatörü Prof.Dr. Volkan Ş. Ediger’in açış konuşmasının ardından TÜBİTAK Bilimsel Programlar Uzmanlarından Fatih Sinan Esen ulusal araştırma desteği, Seda Göksu ise uluslararası araştırma desteği konularında ayrıntılı bilgiler verdi, akademisyenlerin sorularını yanıtladı.