İletişim Fakültesi’nin liselilere yönelik RTS Yaz Kampı

5-9 Temmuz 2010 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından sinema ve televizyona meraklı liseli gençler için bir hafta boyunca workshoplar düzenlendi. Bu workshoplar lise 9-12 arası sinema ile ilgilenen ve kısa film yapmak isteyen her öğrenciye açıktı. Robert Kolej, Üsküdar Amerikan, İstanbul Erkek, Şişli Terakki Liselerinden gelen toplam 16 öğrenci 5-9 Temmuz arasında bir hafta içine sabahtan akşama 5 gün boyunca temel film yapım eğitimi aldı.

Hafta sonunda gene fakültemizce düzenlenen 48 Saat Film Festivali bünyesinde filmlerini üretecekler. Hocalarımızın yanısıra kısa film çekimlerinde liseli öğrencilere fakültemiz öğrencileri abilik-ablalık yapacaklar. Bu workshoplarda yapılan tüm kısa filmler ailelerinin de davetli olduğu bir galada 15 temmuzda Perşembe günü saat 19 da büyük salonda gösterilecektir. Bu workshoplarda üretilen filmler kasım ayında fakültemizin Türkiye çapında yapacağı 48 Saat Film Festivali’ne katılmaya hak kazanacaktır.