Khas’dan Avusturya ve ABD’de Yeni Uluslararası İşbirlikleri

Kadir Has Üniversitesi imzaladığı  beş yeni  eğitim ve araştırma alanında işbirliği anlaşması ile uluslararası işbirliklerini genişletmeye devam ediyor.

ABD’de; Roosevelt University, University of Wisconsin-Eau Claire, North Carolina A&T State University ile Avusturya’da Privatuniversitätder Kreativwirtschaft ile imzalanan anlaşmalar çerçevesinde, üniversitelerin  lisans ve lisansüstü öğrencileri karşılıklı olarak değişim olanaklarından yararlanacak; akademik birimler arasında ortak konferanslar, projeler ve yayınlar hazırlanması da dahil olmak üzere her alanda işbirliği tesis edilecek.

İmzalanan bu yeni anlaşmalar kapsamında, geliştirilmesi planlanan programlar arasında kısa dönem eğitim gezileri ile yaz okulu projeleri yer alıyor.