Türkiye’deki Enerji’nin Risk Yönetimi Tartışılacak

Kadir Has Üniversitesi ve PRMIA’nın (The Professional Risk Management International Association) ortak girişimiyle düzenlenen  ‘Enerji Risk Yönetimi’ konulu panelde Türkiye açısından ülke içinde ve dışındaki tehditler ve fırsatlar tartışıldı.

Moderatörlüğünü Cumhurbaşkanlığı eski başenerji danışmanı Khas Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger’in yaptığı panele; M.Mete Göknel (BOTAŞ Eski Genel Müdürü), Arif Aktürk (Naturgaz A.Ş. Genel Müdürü), Emir Çetinkaya (VOB Sözleşme, Araştırma ve İstatistik Müdürü) ile Mustafa Karahan (Enerji Ticareti Derneği Başkanı) konuşmacı olarak katıldı.

30 Kasım 2012 Cuma günü saat 14:00-16:30’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Galata Salonu’nda yapılan toplantı dışarıdan katılıma açık olarak düzenlendi.