2012 DGS Ek Yerleştirmelerde Üniversitemizi Tercih Edenlere Duyuru

Değerli Öğrencimiz,

2012 DGS Ek Yerleştirme sonucunda Üniversitemiz’i tercih ederek yerleşmiş olmanızdan dolayı sizi kutlarım. Bu yıldan başlayarak güçlü alt yapımızla birlikte değerli öğretim kadromuz sizin en iyi şekilde yetişmenize ve yaşama hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

19 - 23 Ekim 2012 tarihleri arasında Üniversitemiz’in Cibali Kadir Has Kampüsü’ne gelerek kaydınızı yaptırabilirsiniz. Kayıt için gerekli olan belgeler aşağıda listelenmektedir.

Yakında sizi Üniversitemiz’de görmeyi umut ederken, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim-öğretim dönemine adım atmanızı diler, sevgilerimi sunarım.

Prof. Dr. Mustafa AYDIN
REKTÖR

Kayıt Günleri

19 - 22- 23 Ekim 2012 (Cuma - Pazartesi-Salı)

Kayıt saatleri

Kayıt için gerekli belgeler

1. Üniversiteye Giriş Sonuç Belgesi

ÖSYM web sitesinden çıktısı alınan yerleştirme sonuç belgesi

2. Diploma

Lise diplomasının aslı (yeni mezunlar için diplomalar tanzim edilmemiş ise yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi)

Dikey Geçiş Sınav sonucuna göre kayıt olacak adaylar için ek olarak Ön Lisans diplomasının aslı

Yurt dışından alınmış diplomalar için ek olarak:

Lise diplomasının noter tasdikli Türkçe tercümesi

Lise diplomasının Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan veya yurt dışındaki Türkiye Büyükelçiliklerinden alınan diploma denklik belgesi.

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4. Fotoğraf

6 adet fotoğraf (her birinin arkasına ad ve soyad yazılmış)

5. İkametgâh Belgesi veya Beyanı

Muhtarlık veya Nüfus Müdürlüğü’nden alınan belge veya dilekçe ile beyan

6. Askerlik Belgesi

• Askerlik görevinden muaf ise, askerlik muafiyet belgesinin kopyası
  • Askerlik görevini tamamlamış ise terhis belgesinin kopyası
  • 1990 doğumlu ve daha önceki yıllarda doğmus olanların askerlik sorgulaması e-devlet sistemi aracılığıyla Üniversitemiz tarafından sorgulanacaktır. Bu durumdaki adayların herhangi bir belge getirmeleri gerekmemektedir. Hakkında “Askerlik Şubesine Başvurunuz” kaydı bulunan adaylar ile bağlantı kurularak, bağlı bulundukları askerlik şubelerine yönlendirilecektir.

İngilizce Hazırlık Sınavı İçin Tıklayınız.