Khas Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporu Açıklandı

Kadir Has Üniversitesi’nin Küresel İlkeler Sözleşmesi ve GRI ilkelerini göz önünde bulundurarak yayınladığı ilk Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Raporu açıklandı. Üniversitenin KSS alanında uyguladığı faaliyetleri kapsamlı şekilde ele alan rapor, 2010 ve 2011 akademik dönemini kapsamaktadır. Kadir Has Üniversitesi’nin ilk KSS raporu olmasından dolayı; üniversitenin KSS alanında performansını göstermekte olan rapor, sunulan bilgiler doğrultusunda orta ve uzun vade için üniversitenin KSS alanında geleceğe dönük hedef belirlemesine yönelik hazırlanmıştır.

Merhum Kadir Has’ın üstlendiği ve bizlere miras bıraktığı sorumluluk, Kadir Has Üniversitesi’nin KSS faaliyetlerinin arkasındaki en büyük itici güçtür. Bu sorumluluğu Üniversite çalışanlarına ve öğrencilerine yaymak, yerleşik bulunduğu bölge ve Türkiye için öncü uygulamaları başlatmak, sosyal sorumluluk anlayışını üniversite kültürünün temel parçası haline getirmek hedefleri arasında olan Kadir Has Üniversitesi, ilk KSS raporunu yayınladı. Bu rapor aynı zamanda Türkiye’de yayınlanan ilk üniversite KSS raporu olması açısından gurur verici.

KHAS KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ