Kadir Has Üniversitesi Yıldızlarını Ağırladı

Sanata verdiği değer ile her zaman ön plana çıkan Kadir Has Üniversitesi, 23 Haziran Çarşamba akşamı düzenlediği kokteyl ile Film ve Drama Yüksek Lisans Programı’nda eğitim gören, alanında birçok ödüle layık görülmüş başarılı sanatçıları ve sektörün önde gelen isimlerini ağırladı.

Herbiri çalışmalarıyla adından söz ettiren, farklı yarışmalarda birçok ödülün sahibi olan öğrenciler birbirleriyle yeniden buluşmanın keyfini yaşadılar. Bu özel gecenin  sunuculuğunu Film ve Drama Yüksek Lisans Programı’nın geçtiğimiz yıl mezun olan öğrencilerinden Ceyda Düvenci üstlendi.  Rektör Prof. Dr. Mustafa Aydın’ın yaptığı açılış konuşmasından sonra İletişim Fakültesi İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Çetin Sarıkartal ve Ezel Akay ile  oyuncu Mert Fırat da duygularını dile getirdi.

Film ve Drama Yüksek Lisans Yüksek Programı öğrencilerinin ortak görüşünü yansıtan Ceyda Düvenci ve Mert Fırat, oldukça özerk bir ortamda, hiç bitmeyecek bir eğitimin parçası olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.  Mezun olmalarına rağmen hala bölüm hocalarından fikir aldıklarını, onlara her fırsatta danıştıklarını belirten oyuncular, özellikle Doç Dr. Çetin Sarıkartal’ın bu bölümün kurulması ve devam etmesindeki katkılarını vurguladı.

KADİR HAS FİLM VE DRAMA YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN PROFESYONEL BAŞARILARI

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ FİLM VE DRAMA SEÇME ÖDÜLLER VE BAŞARILARI