Aday Öğrencilerin Dikkatine

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, Grafik Tasarım Bölümü, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Merkezi Sınavla öğrenci kabul edecektir.

Tiyatro Bölümü Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci kabulüne devam edecektir.

Tiyatro Bölümü öğrencilerini YGS taban puanı almış olan adaylar arasından bir yetenek sınavıyla seçer. Sınav adaylarla yürütülecek olan atölye ve sahne çalışmaları şeklinde yapılır ve iki aşamalıdır. Jüri Tiyatro Bölümü öğretim kadrosunun tamamından oluşur.

Tiyatro Bölümü Giriş Sınavı 2. Aşama'ya Girmeye Hak Kazanan Adaylar

TİYATRO BÖLÜMÜ GİRİŞ SINAVLARI TARİHLERİ VE BAŞVURU KOŞULLARI

Tarihler:

İlk aşama: 22-23-24 Ağustos 2012 10:00-18:00

İkinci aşama: 27-28-29 Ağustos 2012 10:00-18:00

Sınav ön kayıt tarihleri: 11 Haziran 2012-21 Agustos 2012

Hazırlanması gerenler: Bir komedi, bir dram parçası ve bir şarkı.

Sınavın ilk aşaması doğaçlama, oyun ve grup içi çalışmalarından oluşan 3 saatlik bir atölye çalışması şeklinde yapılacak ve önceden hazırlanan parçalar bu atölyede izlenmeyecektir. Bu aşamayı geçen öğrenciler ikinci aşamaya girmeye hak kazanacaklardır.

İkinci aşamada adayların hazırladıkları parçalar jüri tarafından izlenecek ve değerlendirilecektir.

Ön kayıt sırasında size kolay ulaşabileceğimiz bir email adresi ve telefon numarası bırakmanızı önemle rica ederiz.

Sınava gireceğiniz gün ve saati sınav öncesinde internette yayınlanacak listelerden öğrenebilirsiniz.

Sınav Başvurusu – Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi