Khas Kürek Takımı Üçüncülük Kupası Aldı

Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Üniversitelerarası Kürek Yarışları 27 Mayıs 2012 tarihinde Küçükçekmece Gölü'nde düzenlendi. Yarışlara Türkiye'den 9 üniversite takımı katıldı. Üniversitemiz yarışlara 17 öğrenci ile Erkekler 2- ( iki tek ), 4- ( dört tek ), 8+ ( sekiz tek ), 1X ( tek çifte), 2X ( iki çifte ), 4X ( dört çifte ) ve Bayanlar 1X ( tek çifte ), 2X ( iki çifte ) kategorilerinde katıldı. Yapılan yarışmalar sonucunda  Bayan 1X ekibimiz Ceren Demirkol birinci, Bayan 2X ekibimiz Berna Uzun-Serenay Şenol üçüncü, Erkek 2- ekibimiz Tolga Besim Şahinoğlu-Onat Kazaklı ikinci, Erkek 8+ ekibimiz Tolga Besim Şahinoğlu - Onat Kazaklı - Mehmet Gökhun Karagöz - Yaşar Eralp Özkanlı - Doğukan Bingöl - Sercan Parlakyıldız -Çağatay Çerçi - Melikşah İşcan ise üçüncü oldu.

Bayanlar takım kupası sıralamasında ekibimiz üçüncülük kupasını kazandı. Erkek takımımız ise genel sıralamada dördüncü oldu.