Öğrenciler Khas Fest 2012’de Buluştu!

Her yıl düzenlenen Khas Fest bahar şenliği bu yıl 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü, Khas Selimpaşa Kampüsü’nde düzenlendi. Yaklaşık 4000 kişinin katıldığı festivalin yıldızları Gökçe, Duman ve Murat Boz'du.

Birbirinden değişik oyunlar, lezzetli yemekler ve kulakların pasının silindiği müzikler ile Kadir Has Üniversitesi Bahar Şenliği finaller sonrası tüm öğrenciler için eğlenceli bir geceydi.

Bu sene de her yıl olduğu gibi festival sahnesini ilk olarak öğrenci gruplar taçlandırdı. Latin Dansları Topluluğu,  Dj Kerem Ersoy ve Dj Orbay Aygenç, feat Khas Party Team by İsmet & Ali Osman sahne aldı.

İlerleyen saatlerde ise Khas Fest sahnesinde GÖKÇE, DUMAN ve MURAT BOZ gece boyu tüm katılımcıları coşturdu.