Yaratıcılık ve Deneyimde Khas ve Viko İşbirliği

Elektrik anahtar ve priz sektörünün lideri VİKO Elektrik ve Elektronik A.Ş. ile Khas Endüstri Ürünler Tasarım Bölümü işbirliği ile düzenlenen Endüstri Destekli Proje Tasarım Atölyesi sona erdi. ‘Yaratıcılık ve Deneyimin Uyumlu Buluşması’ temalı Aydınlık Konseptler adlı atölye kapsamında 12 öğrenci 60’dan fazla grup priz tasarımı geliştirdi.

Tasarımların prototiplerinin sergilendiği Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen törende konuşan Khas Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, üniversite sektör işbirliklerine çok önem verdiklerini ve Viko ile yapılan bu işbirliğinin öğrenciler için çok önemli bir deneyim olduğunu söyledi. VİKO Genel Müdürü Nusret Kayhan Apaydın da, bu projeyle geleceğin tasarımcılarının keşif yolculuklarına bir süreliğine eşlik etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.