Urfanın Kızları Kadir Has Üniversitesi’nde

Üniversitemiz katkıları ve Robert Koleji organizasyonu ile Şanlıurfa’daki liselerde okuyan bir grup kız öğrenci; üniversite bilincini oluşturmak ve üniversiteye hazırlık sürecindeki çalışma motivasyonlarını arttırıp destek olmak amacıyla İstanbul’a davet edildi. İstanbul’daki bir çok tarihi mekanı, üniversiteleri ziyaret eden grup,  24 Haziran Perşembe günü, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde ağırlandı.

Öncelikle Hukuk Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve İletişim Fakültesi hakkında bilgi alan öğrenciler daha sonra Rezan Has Müzesi ve “Hasankeyf’i Bilir misin?” sergisini gezme fırsatı buldular.

Çalışma sonunda öğrencilerle buluşan Rektörümüz Prof.Dr. Mustafa AYDIN’a katkılarından ötürü Robert Kolej tarafından bir plaket takdim edildi.