ABD ve İspanya’daki Üniversitelerle Yeni İşbirlikleri İmzaladık

Kadir Has Üniversitesi 2012 yılının başından bu yana Amerika ve Uzakdoğu Üniversiteleri ile gerçekleştirdiği değişim anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi; Texas State University ile değişim anlaşması imzaladı. Texas State University  ile yapılan anlaşma tüm fakülte ve bölümlerden öğrencilerimize yurtdışında bir dönem eğitim alma imkanı sağlıyor.

Erasmus Programı’na katılmayı düşünen öğrencilerimiz için de İspanya ile ilgili güzel bir haberimiz var. Geçtiğimiz günlerde Kadir Has Üniversitesi iki İspanyol Üniversitesi ile birbirinden farklı alanlarda değişim anlaşmaları imzaladı. İletişim Fakültesi öğrencilerimiz Universidad San Jorge, Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz ise Universidad de Santiago De Compostela’da Erasmus programı kapsamında bir ya da iki dönem eğitim alabilecekler. Üniversitemiz de benzer şekilde İspanya’nın önde gelen bu üniversitelerinden öğrencileri misafir edebilecek.

Anlaşmaların ayrıntıları için Uluslararası İşbirliği ve Eğitim Koordinatörlüğü’nden bilgi alabilirsiniz.