ETAK Toplantısı’na Evsahipliği Yaptık

Kadir Has Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 5 Mayıs 2012’de 12. Dönem ETAK-Endüstri Ürünleri Tasarımı Akademik Konseyi Toplantısı’na evsahipliği yaptı.

ETAK-Endüstriyel Tasarım Akademik Konseyi, üniversite sistemi içinde lisans veya lisansüstü eğitimi veren endüstri ürünleri tasarımı/endüstriyel tasarım bölümleri arasında iletişim, işbirliği ve eşgüdüm sağlamak ,  lisans/lisansüstü eğitim, öğretim ile tasarım araştırma ve uygulamaları konularında toplumsal ve akademik paydaşları bilgilendirmek amacıyla kurulmuş bir konsey. Yılda iki kez toplanan konseye Türkiye’de endüstri ürünleri tasarımı eğitimi veren üniversitelerin bölüm başkanları ve temsilcileri katılıyor.

Kurulduğundan bu yana ETAK üyesi olan Kadir Has Üniversitesi EÜTB, 12. dönem toplantısına evsahipliği yaptı. Toplam 14 üniversitenin katıldığı toplantıya, ETMK Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Merkez Yönetim Kurulu Başkanı ve TETÖP Türkiye Endüstriyel Tasarım Öğrencileri Platformu temsilcileri de katıldı.

12. Dönem ETAK Toplantısına Katılan Üniversiteler:

Bahçeşehir Üniversitesi

Doğuş Üniversitesi