10. Altın Boynuz Yol Koşusu Tamamlandı

Kadir Has Üniversitesi, önemli bir koşuya ev sahipliği yaptı. Kadir Has Üniversitesi'nin Atletizm Federasyonu ve Üniversite Sporları Federasyonu işbirliğiyle düzenlendiği 10. Altın Boynuz Ödüllü Yol Koşusu tamamlandı. Lise veya üniversitelerden sporcuların katıldığı 10. Altın Boynuz Koşusunda “erkekler” ve “bayanlar” olmak üzere iki ayrı kategoride 100’den fazla sporcu yarıştı. Yarış sonunda Üniversiteli Erkeklerde Gazi Üniversitesi’nden Erkan Kuş birinci, Niğde Üniversitesi’nden Hasan Pak ikinci, Atatürk Üniversitesi’nden Sedat Günen üçüncü oldu. Üniversiteli Bayanlarda ise Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Burcu Büyükbezgin birinci, Gazi Üniversitesi’nden Yasemin Can ikinci, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden Elif Tozlu ise üçüncü oldu.

Liseler kategorisinde erkeklerde Kocaeli Özel Karşıyaka Koleji’nden Emrah Topbaş birinci, Ümraniye Eczacı Neşem Özlem Güray Lisesi’nden Serdar Naim ikinci, Gediktaş Anadolu İmamhatip Lisesi’nden Özcan Çiftçi ise üçüncü oldu. Liseli bayanlarda birinci Kırıkhan Lisesi’nden Ekin Esra Kalır, ikinci Sultanbeyli Hüsnü Özyeğin Lisesi’nden Ceylan Gökdemir, üçüncü ise Aksaray Kanber Demir Lisesi’nden Ayşe Argun oldu.