Khas İletişim Gündemi’nde İletişim ve İnnovasyon Tartışıldı

Khas Öğrenci Konseyi’nin düzenlediği Khas İletişim Gündemi 12, İletişim ve İnovasyon başlığıyla 17 Nisan 2012’de düzenlendi. İletişim sektörünün önde gelen isimleriyle akademisyenlerin katıldığı etkinlik tam gün sürdü.

Açılış konuşmasını yapan Khas Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, iletişimin artık 24 saat yapıldığını ve yaşadığımız dönemin iletişim devrimi olduğu söyledi. Üniversitedeki akademik personelin de bu değişimden etkilendiğine değinen Rektör Aydın, “Masanın arkasında oturup ders anlatan hoca dönemi kapandı; ses, görüntü ve animasyon önem kazandı. Günümüz dünyasında öğrenmenin ötesinde yaratıcı olmanın büyük önemi var. Bunu dikkate alarak ilerlemeliyiz” dedi.

Khas İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Bayraktar, Prof. Dr. Haluk Şahin ve Prof. Dr. Nabi Avcı’nın katıldığı açılış oturumunda da teknolojik yenilikler ve teknolojileri  takip etmeden gelişimin mümkün olamayacağı öne çıkan başlıklar arasındaydı.