Cibali Postası’nın 3. Sayısı Çıktı!

Cibali Postası’nın Unkapanı Plakçılar Çarşısı ve Cibali Çadır Tiyatrosu’nun öykülerini haberleştirdiği ayrıca Tekel Cibali Tütün Fabrikası çalışanları ile yapılan görüşmelerin de yer aldığı 3. sayısı çıktı.

Khas öğrencilerinin başta Cibali-Balat-Fener ve Ayvansaray mahalleleri olmak üzere tarihi yarımadayı haberinden oluşan yayının manşet konusu, Unkapanı Plakçılar Çarşısı oldu.

Öğrenciler, bir zamanlar Türk müzik endüstrisinin çekim merkezi durumundaki mekanın ‘korsan’ ile olan mücadeleyi kaybetmek üzere olduğu gerçeğini, Orhan Gencebay, Selami Şahin gibi sanatçılarla görüşerek haberleştirdi.

Gazetenin  bir diğer önemli haberinde ise, Cibali Postası’nın onur konukları olan ve 23 Şubat 2012'de üniversiteye konuk olan Cibali Tekel Fabrikası emekli çalışanları ile yapılan mini söyleşiler yer alıyor.

Cibali Postası'nı aşağıdaki linkten de okuyabilirsiniz: