ABD’deki Eğitim Ortaklarımıza California Polytechnic State University (Cal Poly) Eklendi

Üniversitemizin Nisan ayında California Polytechnic State University ile imzaladığı işbirliği anlaşması ile ABD’deki değişim programı ortakları sayısı hızla artıyor. San Luis Obispo’da bulunan Cal Poly Üniversitesi ABD basını tarafından “Batının en iyisi” olarak tanımlıyor. Forbes dergisi ise yeni ortağımızı ABD’nin en iyi üniversiteleri arasında sıralıyor.

Anlaşma çerçevesinde, iki üniversitenin lisans ve lisansüstü öğrencileri karşılıklı olarak değişim olanaklarından yararlanacak; akademik birimler arasında ortak konferanslar, projeler ve yayınlar hazırlanması da dahil olmak üzere her alanda işbirliği tesis edilecek.

Kadir Has Üniversitesi'nin ABD’deki 19. Aktif ortağı California Polytechnic State University (Cal Poly) hakkında ayrıntılı bilgiye http://www.calpoly.edu/ adresinden ulaşabilir; işbirliğinin detayları için Uluslararası İşbirliği ve Eğitim Koordinatörlüğü'ne başvurabilirsiniz.