Khas Bayan Tenis Takımı Süper Lige Çıktı

Üniversite Sporları Federasyonu'nun 26 Mart-2 Nisan 2012 tarihlerinde Antalya'da düzenlediği Türkiye Şampiyonası'nda, Khas Bayan Tenis Takımı şampiyon oldu ve Süper Lige çıktı.

Grubunda oynadığı 18 Mart Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesini yenen tenisçilerimiz, final maçında Kocaeli Üniversitesi’ni  2-1 yenerek Süper Lige çıkmaya hak kazandı. Tenisçilerimiz (Ece Yavuz Milli Sporcu, Gülşah İşlerel, Maral Kazar) oldukça çekişmeli geçen maçları kazanarak, üniversitemizi bundan sonraki yılda Süper Lig'de temsil edecekler.

Süper Lige çıkan diğer takımlar ise Akdeniz Üniversitesi ve ODTÜ oldu.

Khas Erkek Takımı ise (Muratcan Üçeyler, Yusuf Ertür, Oğuzhan Cenan, Altuğ Çetintaş) grubunda oynadığı Selçuk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi takımlarını yenerek, grup birinciliğinde İstanbul Üniversitesi'ne 2-1 yenilerek turnuvayı grup ikincisi olarak tamamladılar.

Sporcularımızı tebrik ediyoruz.