Khas Bilgi Merkezi Açıldı!

Bir süredir tadilat ve yenileme çalışmaları süren yeni Bilgi Merkezi kullanıma açıldı. Yeni Bilgi Merkezi, eski kütüphane alanından yaklaşık olarak yüzde 40 daha fazla kullanım alanına sahip, raf kapasitesi ise 12 bin civarında yeni basılı kaynağın koleksiyona eklenmesine olanak verecek şekilde artırılmış durumda.

Bilgi Merkezi, Cibali kampüsünün merkezinde, ama kalabalık ve yoğun merkezlerin etki alanından uzak.

Bilgi Merkezi, ayrı bir binası bulunmayan üniversite kütüphaneleri arasında toplam kullanım alanı (m2), raf kapasitesi, aynı anda hizmet alabilecek kullanıcı sayısı, bilişim-iletişim altyapısı, mimari özellikleri ve erişim-ulaşım kolaylığı bakımından da ilk sıralarda yer alıyor.

Bilgi merkezi yeni adının da belirttiği gibi sadece kitapla özdeşlemeyen bir mekan. Film, dvd gibi görsel malzemeler, ses kayıtları mevcut. Bilgiye ulaşmanın diğer tüm olanakları Bilgi Merkezi'nin ana işlevi.

Yeni bilgi çağının odağı Kadir Has Üniversitesi Bilgi Merkezi.