Öğrencilerimizin Emekleriyle Hazırlanan Bize Has’ın İkinci Sayısı Çıktı!

Kadir Has Ünviersitesi olarak 15. yılımızı kutlamaya hazırlandığımız bir dönemde, öğrencilerimizin çabalarıyla ikinci defa hazırlanan bu dergiyi sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

2011 sonunda yaşanan bayrak değişimiyle birlikte yenilenen Öğrenci Konseyi’nin ilk ve önemli saydığım bu çalışması için kendilerini takdir etmek gerekiyor. Üniversitemizin içinden geçtiği değişim ve dönüşüm sürecinde öğrencilerimizin de bizlerle aynı heyecanı paylaşıyor olması doğru yolda ilerlediğimizin önemli bir göstergesi. Sadece bu dergi bünyesinde değil, üniversite yönetimi olarak yaptığımız tüm çalışmalarda öğrencilerimizin desteğini arkamızda hissetmek bizleri mutlu ediyor.

Öğrencilerimizin kaleminden çıkan kültürden sanata, spordan sağlığa, siyasetten ekonomiye oldukça geniş bir içeriğe sahip bu dergide, Üniversitemizin son dönemde düzenlediği veya ev sahipliği yaptığı çok sayıda etkinliği de yine öğrencilerimizin gözünden görebilme fırsatını elde edeceksiniz.

Geleceğin yeni sahiplerini adım adım geleceğe hazırlamak için çıktığımız bu yolda, öğrencilerimizin mezuniyet sonrasındaki hayatlarında kendilerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz donanıma ve değerlere sahip olmaları için yoğun çaba sarf ediyoruz. Öğrencilerimize aşılamaya çalıştığımız en önemli değerler arasında yer alan farklı dünya görüşlerine sahip bireylerin saygı ve sevgi çerçevesinde bir arada yaşayabilmesinin önemli bir göstergesi sayılabilecek bu dergide emeği geçen tüm öğrenci kardeşlerimi gönülden kutluyorum.

Kadir Has Üniversitesi olarak en değerli hazinemiz saydığımız öğrencilerimizin sorgulayan, düşünen ve üreten bireyler olma yolunda attıkları bu adımda olduğu gibi, gelecekte de atacakları her adımda yanlarında olacağımızı ve kendilerinden desteğimizi esirgemeyeceğimizi bilmelerini isterim.

Keyifle okumanız dileğiyle

Prof. Dr. Mustafa Aydın

Bize Has dergisini aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz