ARKA SOKAKLARDA SANAT OLUYOR

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Halkla İlişkiler Ödülleri Yarışması, 31 Mayıs gecesi yapılan törenle sahiplerine kavuştu. 12 kategori ve 12 alt kategoride 147 Özel, Kamu ve STK olmak üzere, 48 Genç İletişimcinin başvuruda bulunduğu yarışmada toplam 195 proje yarıştı. Kadir Has Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencilerinden Deniz Yıldız, Duygu Sazan, Adile Gülşen Beceriklier, Kerem Levent hazırladıkları projeleriyle Genç iletişimciler dalında ödüle layık görüldü.

Mezuniyet Hediyesi

Kadir Has Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencilerinden Deniz Yıldız, Duygu Sazan, Adile Gülşen Beceriklier, Kerem Levent böyle önemli bir ödüle layık görülmeleri ikinci bir sevinç yaşamalarına neden oldu. Ödül törenine öğrenciler bölüm başkanları Doç. Dr. Banu Baybars Hawks’la katıldılar.

Halkla ilişkiler mesleği adına Türkiye’deki en önemli dernek olan TÜHİD’in ödülünü alarak yollarına devam edecek olan genç iletişimciler, projelerine güveniyor ve hayata geçirilebilir buluyor

Sanat Sokağı

Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı ve ödüle layık görülen proje, kullanılmayan tarihi bir sokağın yeniden hayata kazandırılmasını kapsıyor. Bunu gerçekleştirmek için sanattan destek alan proje, insanların hızlı yaşam tempolarında sanata dair bir şeyler yapmasını sağlamak ve sanata dair olan ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyor. Restorasyonu yapılan, halkın sanatla iç içe yaşadığı bir sokak projesi olan “Arka Sokaklarda Sanat Oluyor”  renkli, güçlü ve farklı bakış açılarıyla diğer projeler arasında fark ediliyor.

Sektörün Buluşması

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 9. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’ni kazanan ekip ve kuruluşlar, İstanbul Modern Sanat Müzesi’nin sıra dışı salonunda ödüllerini aldılar. Ödül töreni, jüri üyeleri, iş dünyası temsilcileri, iletişimciler ve medya mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.