Mahallemizin Gazetesi Cibali Postası Çıktı!

Cibali; karakolu, yangınları, şarkıları kadar tütün fabrikası ve yaşayanlarıyla da meşhurdur. Burada herkes birbirini tanır. Komşuluk ilişkileri sahicidir. Mahallenin dar sokakları farklı hayatlara, farklı hikayelere açılan kapılar gibidir.

Kadir Has Üniversitesi olarak 15. yaşımızda 10 yıldır Cibaliliyiz. Toplumsal yaşamda üniversitenin bir rolü de içinde yaşadığı semtle bütünleşerek, semtin gelişimine katkıda bulunmasıdır. Bu gazeteyle, üniversiteyi komşularımıza, komşularımızı da üniversiteye anlatabileceğimiz bir iletişim ortamı oluşturmak istedik. Tarihi yarımadanın merkezinde şekillenen Cibaliliği de tüm Türkiye'ye anlatmak istiyoruz.

Öğrencilerimiz emeğiyle hazırlanan, tasarımı 40'ların gazetelerinden esinlenmiş mahallemizin gazetesi, Cibali Postası'nı takdim ederiz.

İyi okumalar...

Prof. Dr. Mustafa Aydın

Cibali Postası'nı Aşağıdaki Linkten de Okuyabilirsiniz: