Sadettin Saran: "Mutlu Aile Hayatı Başarıyı Getirir"

Sadettin Saran:

İşadamı Sadettin Saran, Kadir Has Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.  Saran, gençlere,  iş hayatında başarılı olabilmek için mutlu bir aile hayatının şart olduğunu söyledi.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde “Spor, Disiplin ve Başarı” konulu söyleşinin konuğu olan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, öğrencilerle çok samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Cibali Salonu’nu dolduran öğrenciler, başarılı işadamının verdiği öğütleri dikkatle dinledi.

Spor bursuyla Amerika’da makine mühendisliği eğitimi alan ve sporun, iyi bir işadamı olmasında büyük katkısı olduğunu anlatan Saran, gençlere de ne olursa olsun spora mutlaka vakit ayırmalarını öğüt verdi.

Saran, “Boş bir beyin şeytanın oyun alanıdır. Spor öncelikle sizi birçok kötü ve zararlı şeyden uzak tutar, hayatınızı kaliteli yaşamanızı sağlar. Size kazandırdığı disiplin duygusu sayesinde hem iş hem de özel yaşamınızda başarılı olursunuz. Bir de sporun bana öğrettiği en önemli şey fedakarlık oldu. Fedakarlık yapmasını bilmiyorsanız, hayatta mutlu olmanız da mümkün değil” dedi.

Gençlere önce meslek, daha sonra da eş seçerken çok iyi düşünmelerini öğüt veren işadamı, mutlu bir aile hayatının iş hayatında da başarılar getireceğini anlattı.

Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi sonunda öğrenciler, başarılı işadamıyla sohbet edip fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.  Sadettin Saran’dan kariyer günlerinde Saran Holding’in de okulu ziyaret etmesini ve kendilerine iş imkanı tanımasını isteyen öğrenciler, Saran’ın “Elbette, başarılı gençlere her zaman destek vermek isteriz” sözünden de büyük mutluluk duydu.