Khas Bilgi Merkezi’nin Bülteni Yayınlanmaya Başladı!

Kullanıcıları ile etkin, verimli ve paylaşıma dayalı bir iletişim kurmayı hedefleyen Khas Bilgi Merkezi, “BM Bülten” adlı bir online bülten yayınlanmaya başladı. BM Bülten’de Khas Bilgi Merkezi ile ilgili haberlerin yanısıra kullanıcıların görüş ve önerilerine, ulusal-uluslararası alanda yayıncılık ve bilgi hizmetleri alanındaki gelişmelere ve kitap fuarları hakkında bilgilere yer veriliyor. Ayrıca, yeni kurulan bilgi merkezleri ve kütüphaneler hakkında tanıtımlar da yapılıyor.

BM Bülten’de yer alan bir başka önemli bölüm ise Khas Bilgi Merkezi’ne her ay kazandırılan yeni yayınların duyurulacağı bölüm. Bu bölümde, bir ay boyunca Khas Bilgi Merkezi koleksiyonlarına eklenen basılı kitap, e-kitap, DVD, online veritabanları ve daha pek çok farklı formatta yayın yer alıyor.

Aylık olarak yayınlanması planlanan BM Bülten’in bir diğer önemli hedefi ise kurulacak iletişim ile Khas Bilgi Merkezi hakkında geri bildirimler alabilmek. Bu nedenle her sayıda öğrencilerin görüşlerini aktarabilecekleri bir bölüm de bulunuyor.

BM Bülten'in ilk sayısına Issuu.com’daki aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.