Öğrencimiz Erisa Dautaj Şenerdem TÜBİTAK Doktora Bursunu Kazandı

Kadir Has Üniversitesi, Ekonomi Doktora Programı öğrencilerinden Erisa Dautaj Şenerdem, TÜBİTAK'ın Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Teknolojik Bilimler, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler alanlarında, doktorasını Türkiye’de yapan üstün başarılı yabancı ülke vatandaşı öğrencilere verdiği bursu kazandı.

Halen Hürriyet Daily News'da Ekonomi Editörü olarak çalışan Erisa Dautaj Şenerdem, Ekonomi Doktora programına 2010-2011 Bahar döneminde başladı. 2011-2012 Güz dönemindeki zorunlu derslerini tamamladıktan sonra tez aşamasına devam edecek olan Şenerdem; enerji, iktisadi kalkınma, bölgesel bütünleşmeler, AB Ekonomileri ve mikro iktisat konularıyla ilgileniyor.

TÜBİTAK'ın bu burs programına, doktora eğitimine yeni başlayacaklar ile doktora eğitimine en çok bir yıl önce başlamış olan doktora öğrencileri başvuru yapabiliyor.