Khas ve Anabilim Okulları'ndan İşbirliği

Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Anabilim Okulları, Anabilim Kariyer Akademisi bir işbirliğine imza attı. Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin eğitimleri artık Anabilim Kariyer Akademisi’nde de verilecek.

Kadir Has Üniversitesi ve Anabilim Okulları’nın ilköğretim  ve lise ile üniversite işbirliğini güçlendirerek artı değer yaratmak amacıyla planladığı bu işbirliği, her yaştan insanın ilgilendiği alanlarda eğitim almasını amaçlıyor.

Proje kapsamında Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından eğitim konularına göre konusunda uzman kişilerin eğitimci olarak Anabilim Kariyer Akademisi’nde görevlendirilmeleri sağlarken, benzer amaçla yola çıkan Anabilim Kariyer Akademisi de kendi programlarını Kadir Has Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde uygulayabilecek. Ayrıca her iki eğitim kurumu bazı eğitim programlarını ve takvimini de ortak hazırlayacaklar.

Bu işbirliğinin çok önemli olduğunu söyleyen Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, “Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile çok önemli projelere imza attık. 7’den 70’e eğitim vermeyi hedefledik ve bunu sağladık. Anabilim Kariyer Akademisi ile yaptığımız bu işbirliğini çok önemsiyoruz; bu sayede geleceği şekillendirecek öğrencilerin eğitimlerine hep birlikte katkıda bulunacağız” dedi.