Ek Kontenjan Öğrencileri İçin Dil Yeterlik ve Seviye Belirleme Sınavı Yapıldı

Kadir Has Üniversitesi programlarına ek kontenjanla yerleştirilen öğrenciler için İngilizce Yeterlik Sınavı, bugün Kadir Has Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü İngilizce Hazırlık Okulu’nda yapıldı.

Ek yerleştirme öğrencileri için İngilizce Seviye Belirleme Sınavı, 20 Ekim 2011 Perşembe günü yine Kadir Has Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü İngilizce Hazırlık Okulu’nda saat 10:00’da yapılacaktır. Bu sınava girecek öğrencilerin saat 09:30’da Hazırlık Okulu’nda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarına göre öğrencilerin Hazırlık Okulu’nda devam edecekleri sınıflar 21 Ekim 2011 Cuma günü okulun resmi web sitesinde ve Hazırlık Okulu’nda duyurulacaktır. Ek kontenjanla yerleştirilen öğrencilerin eğitimi 24 Ekim 2011 Pazartesi günü başlayacaktır.