Yıldızlı Projeler Yarışması’nda Üniversitemiz İkinci Oldu!

Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü’nün bu yıl “Fikrini Geleceğe Taşı” sloganıyla üçüncüsünü düzenlediği Yıldızlı Projeler Yarışması’nda üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’nden katılan öğrenciler ikinci oldu.

Yeni mezun öğrenciler Erdem Özkan, Fırat Koç, Baran Arıkan, Çağrı Can Aşan, M. Doruk Cihangiroğlu'nun “GE 400 Engineering Design Project” dersi kapsamında hazırladıkları "Automated Car Parking System" adlı proje, Yrd. Doç. Dr. Atilla Özmen ve Yrd. Doç. Dr. Serhat Erküçük danışmanlığında yürütüldü.

50 üniversiteden 112 projenin katıldığı Yıldızlı Projeler Yarışması'nda ikincilik ödülünü kazanan projenin çıkış noktası, yeni yerlerin açılamaması ve mevcut yerlerin talepleri karşılayamaması durumunda “Kısıtlı alandan nasıl daha etkin bir biçimde yararlanabiliriz?” sorusu olmuş.