Dünyagöz Kısa Film Yarışması’nda Öğrencimiz Serhat Furtuna Birinci Oldu!

Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun sinemaya gönül veren üniversite öğrencilerini desteklemek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlediği Gözdefilmler Kısa Film Yarışması'nı, ‘Oyun’ adlı filmiyle Kadir Has Üniversitesi öğrencisi Serhat Furtuna kazandı ve 10 bin TL’lik para ödülünün sahibi oldu.

Hayata daha iyi bakmak kavramından yola çıkılarak bu yılki teması ‘Gözlerde HD Kalitesi’ olarak belirlenen yarışmaya yaklaşık 270 öğrenci başvurdu. Jüride, Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Peyami Çelikcan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Prof. Dr. Suat Gezgin, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Öğretim Görevlisi, İletişim Uzmanı Ali Saydam, Oyuncu Ali Poyrazoğlu, SİNEBİR Başkanı ve Yönetmen İsmail Güneş, Sabah Gazetesi Sinema Yazarı Olkan Özyurt ve Dünyagöz Hastaneler Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gülferi Yıldırım Öğün gibi isimler yer aldı.

Serhat Furtuna’nın Ödül Kazanan Filmi: Oyun