Kadir Has Üniversitesi'nin Uzakdoğu Açılımı!

Kadir Has Üniversitesi Uzakdoğu'daki uluslararası işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. 12 Eylül 2011'de Kadir Has Üniversitesi ile Kore Hanyang Üniversitesi arasında bir işbirliği anlaşması imzalandı. Yaklaşık 30.000 öğrencisi, Seul ve Erika'daki iki kampüsü ve 42 ülkede 332 ortağıyla Hanyang Üniversitesi, bilimsel araştırma alanında Kore'nin en iyi ilk beş üniversitesi arasında yer alıyor.

Kadir Has Üniversitesi ve Hanyang Üniversitesi arasındaki işbirliği öğrenci ve akademik personel değişimi ile ortak araştırma projelerinin yürütülmesini içeriyor ve ileride çift-diploma programlarının geliştirilmesini hedefliyor.

Kadir Has Üniversitesi'nin Uzakdoğu'daki sekizinci, Kore'deki dördüncü ortağı olan Hanyang Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.hanyang.ac.kr adresinden ulaşabilir; işbirliğinin detayları için Uluslararası İşbirliği ve Eğitim Koordinatörlüğü'ne başvurabilirsiniz.