2011 YGS/LYS

Değerli Öğrencimiz,

2011 YGS/LYS sınavı sonucunda Üniversitemizi tercih ederek yerleşmiş  olmanızdan dolayı sizi kutlarım. Bu yıldan başlayarak güçlü alt yapımızla birlikte değerli öğretim kadromuz sizin en iyi şekilde yetişmenize ve yaşama hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

5 -9 Eylül 2011 tarihleri arasında Üniversitemizin  Kadir Has Kampüsü’ne gelerek kaydınızı yaptırabilirsiniz. Kayıt için gerekli olan belgeler aşağıda listelenmektedir.

Yakında sizi Üniversitemizde görmeyi umut ederken, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim-öğretim dönemine adım atmanızı diler, sevgilerimi sunarım.

Prof. Dr. Mustafa AYDIN
REKTÖR

Kayıt Günleri

5 -9 Eylül 2011(Pazartesi-Cuma)

Kayıt saatleri

9:00 – 12:30

13:00 -17:00

Kayıt için gerekli belgeler

• Lise diplomasının aslı
  • Nüfus cüzdanının fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Sağlık raporu
  • 6 adet fotoğraf
  • Askerlik durumu ve adli sicil kaydına ilişkin olarak  adayın beyanı esas alınarak işlem yapılır.

• Öğrenim ücretinin ilk taksitinin kayıt sırasında yatırılması ve kayıt anında öğrenci velisinin de hazır bulunması gerekmektedir.

• Eğitim ücretini taksitlendirme yaparak ödeyecek öğrencilerimizin banka hesabı açılışlarında, banka tarafından, kefillerine ait ikametgah belgesi ayrıca istenmektedir.

İngilizce Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavı 10 Eylül 2011 ( detaylar için: www.khas.edu.tr )

Tanıtım - Uyum Günleri 15-16 Eylül 2011( detaylar için: www.khas.edu.tr )