Tasarıma Has’tayız/3. Tasarım Kampı Düzenlendi

Kadir Has Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin düzenlediği “Tasarım Kampı” nın 3.'sü seçkin liselerden 32 öğrencinin katılımı ile 18-21 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleşti.

Kadir Has Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Grafik Tasarım bölümlerinden sekiz akademisyen tarafından yürütülen atölye çalışmalarına 32 öğrenci katıldı. Hazırladıkları tasarımları üniversitenin farklı mekanlarına yerleştirerek dört gün boyunca yaşadıkları ortak deneyimi paylaşan öğrenciler, aynı zamanda Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi olma deneyimini de yaşadı.

Etkinlik sonunda ise öğrencilere katılım sertifikaları dağıtıldı.

Tüm Tasarım Kampı fotoğraflarına kampın Facebook adresinden  (www.facebook.com/tasarimkampi) ulaşılabilir.

Tasarım Kampı Künyesi

Tasarım Kampı Koordinatörü: Öğr. Gör. Mehtap Doğanca

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Atölyesi: Yard. Doç. Dr. Orçun Kepez, Öğr. Gör. Mehtap Doğanca, Okutman Mine Özkaynak,

Endüstri Ürünleri Tasarımı Atölyesi: Öğr. Gör. Serkan Bayraktaroğlu, Araş. Gör. Çınar Narter, Okutman Burcu yağız