‘İşim Kampüste’ Projesi ile Kadir Has Üniversitesi’nde Okurken Çalışmak Mümkün

Kurumsal sosyal sorumluluk alanında her zaman öncü olan Kadri Has Üniversitesi, özel sektör-üniversite işbirliği kapsamında Türkiye’de ilk kez “İşim Kampüste” pojesiyle; eğitim gören öğrencilerin iş dünyası ile tanışmasını ve istihdam yaratma olanağı sağlıyor.

Asistans sektörünün lider kurumu Tur Assist ve yenilikçi çalışmaları ile tanınan Kadir Has Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile başlayan “İşim Kampüste” projesi, Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Kampüsü’nde hayata geçiyor.

Kadir Has Üniversitesi ve Tur Assist tarafından hayata geçirilen ‘İşim Kampüste’ projesi, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.

Üniversite-özel sektör işbirliğinin en iyi örneklerinden biri olan ‘İşim Kampüste’ projesi, bir taraftan sosyal sorumluluk yönüyle öğrencilerin gelirlerine katkı sağlamayı hedefliyor, diğer taraftan henüz eğitim görürken öğrencilere iş dünyası ile tanışma olanağı veriyor. Kadir Has Üniversitesi’nin, TURASSİST ile birlikte uygulamaya aldığı yenilikçi proje “İşim Kampüste”, iş dünyasını kampüs içine alarak öğrencilere sektörün profesyonelleriyle bir araya gelme imkanı sağlıyor.

İşim Kampüste projesi ile Kadir Has Üniversitesi öğrencilerine eğitim aldıkları çevrede, pratik uygulama tecrübesi ve staj olanağı sunuyor. Özelikle sigortacılık, lojistik ve benzeri meslek yüksek okulu programları öğrencileri için çok önemli olan proje, sektöre daha donanımlı ve iş deneyimine sahip insan gücü yetiştirilmesi anlamında da yarattığı katkı ile dikkat çekiyor.

Detaylı Bilgi İçin: Serdar Dinler 0212 533 65 32 dahili 1218

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Müdürü