Khas’ta Uluslararası E-Yayıncılık Konferansı Düzenlendi

Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 15. Uluslararası Elektronik Yayıncılık Konferansı (ELPUB2011) 22-24 Haziran 2011 tarihlerinde İstanbul'da Kadir Has Üniversitesi Cibali Yerleşkesi'nde düzenlendi.

Ana konusu "Dijital Yayıncılık ve Mobil Teknolojiler" olarak belirlenen konferans, Londra City Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ayşe Göker'in "Information in Context: The Mobile Environment" başlıklı konuşmasıyla başladı. Bunun yanı sıra Google Türkiye Pazarlama Müdürü Dr. Zeynep İnanoğlu ve Bilkent Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fazlı Can davetli konuşmacılar arasında yer aldı. Dr. İnanoğlu, Google Sanat Projesi ve mobil teknolojiler de dahil ileri teknolojiler aracılığıyla sanatın demokratikleştirilmesi, Prof. Can ise mobil bilgi erişim konularını anlattı.

Kadir Has Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 15. Uluslararası Elektronik Yayıncılık Konferansı'nı birçok firma ve sivil toplum kuruluşu da destekledi.