Kadir Has Tiyatro Kamplarının İlki Gerçekleşti

Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü 2010/2011 eğitim öğretim yılında lise öğrencileri ve üniversite adaylarına yönelik Tiyatro Kampları düzenlemeye başladı.

Bu yıl düzenlenen kampların ilkinde tiyatroya ilgi duyan orta öğretim öğrencileri ve üniversite adaylarına tiyatronun ‘perde arkasını‘ keşfetme, tiyatroyu ve oyunculuk eğitimini daha yakından tanıma ve Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ndeki eğitimle ve eğitmen kadrosuyla tanışma fırsatı sunuldu. İki gün süren kamp boyunca katılımcıların yaratıcılıklarını harekete geçirecek ve onların tiyatroyla oyun oynayarak ve eğlenerek tanışmalarını sağlayacak alıştırmalara yer verildi.

Katılımcılar tarafından büyük ilgi gören ve memnuniyetle karşılanan kampların ikincisi ise 18-19 Temmuz 2011 tarihlerinde gerçekleşecek.

Tiyatro atölyeleri ile kamplarına katılım ücretsizdir.