Robert Lisesi Kadir Has Üniversitesi’ndeydi

Robert Lisesi’nin sosyal sorumluluk projesi olan ‘Elele Üniversiteye’ etkinliğine, 22 Haziran 2011'de Kadir Has Üniversitesi evsahipliği yaptı.

Robert Lisesi özellikle son iki yıldır Anadolu’daki kız öğrencilerin üniversite bilincini kazanmaları, üniversite seçimi, kariyer planlaması ve mesleki rehberlik gibi alanlarda daha sağlıklı kararlar vermeleri için sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl ‘Urfalı Kızlar Üniversiteye’ adlı sosyal sorumluluk projesinin ardından bu yıl da ‘Elele Üniversiteye’ projesiyle Samsunlu kız öğrencileri İstanbul'da ağırladı.

Kadir Has Üniversitesi iki yıldır bu projelere sponsorluk desteği vermenin yanı sıra, öğrencileri akademisyenlerle buluşturuyor, akademik ve mesleki anlamda da öğrencilere destek veriyor.