Burc Beach Surf Karnaval’da KHAS Rüzgarı Esti

Kadir Has Üniversitesi Kürek Takımı, 13-18 Haziran 2011 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü’ndeki  Burc Beach’te düzenlenen Sörf Bot Karnavalı’nda yarıştı.

Organizasyona Boğaziçi Üniversitesi (7 takım ile), Koç Üniversitesi, Çanakkale Eceabat GSGM ekibi ile Gümüşdere Spor katılırken,  Kadir Has Üniversitesi’nden de Khas1 ve Khas2 ekipleri katıldı.

Takımlar üç gruba ayrılarak yarışmalar yapıldı. Khas2 ekibinin bulunduğu takım birinci, Khas1 ekibinin bulunduğu takım ise ikinci olarak yarışmaları tamamladı.

Surf Ski yarışlarında Kürek Milli Sporcumuz Berna Uzun ise tüm erkek rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Yarışmalar Surf Boat, Surf Board, Surf Ski, Plaj Oyunları, Bayrak Yarışları, Yelken ve Beach Volley olarak tüm gün sürdü ve Avustralyalı eğitmenlerin yönlendirmeleri ile rekabet ortamı oluşturulmadan tamamlandı.

Spor Eğitmeni Burkay Günay yönetiminde yarışmaya katılan öğrencilerin isimleri ise şöyle:

Berna UZUN

Serenay ŞENOL